Cykelskur er et smukt byrumselement, hvor dine cykler sikres

cykelskur

25maj

Som borger i et samfund er det altid rart, når samfundet giver én noget, som man har behov for. Dette kan være mange ting. Det kan f.eks. være et cykelskur, som står nede i byen eller foran skolen. Det er altid rart at bevare sin cykel i et cykelskur.

Et smukt byrumselement

Et cykelskur kan sagtens være smukt, selvom det måske ikke lige umiddelbart er sådan, man tænker på det. Et cykelskur kan f.eks. være smukt, hvis det står i forlængelse af en bygning, hvor det passer godt sammen med. Et cykelskur behøves dog ikke at monteres i forlængelse af en allerede eksisterende bygning. Man kan sagtens stille et cykelskur ved siden af og så bare sørge for, at det passer godt ind sammen med sine omgivelser.

Derfor er cykelskuret nice

Et cykelskur er nice, fordi det altid er rart at køre på en tør cykel. Der er endda nogle, der har cykelsæder, som virkelig sluger vand. Her kan det virkelig være en fordel, hvis man kan opbevare sin cykel i et cykelskur. Så er man nemlig altid sikker på, at man kommer ud og køre på en tør cykel – frem for en våd. Hvis man skal cykle på en våd cykel, så kan et cykelskur hurtigt gå fra hyggelig til træls. Cyklen er et smart transportmiddel, men det kan også blive et irriterende ét, hvis man får våd numse, når man cykler.

Mangler du et cykelskur?

Hvis du synes, at der er et sted i byen, hvor der mangler et cykelskur, så kan du altid kontakte din kommune og høre, om det ikke er muligt at få sat et op. Der bør være cykelskure alle de steder, hvor det er naturligt at tage sin cykel hen. Mangler du et cykelskur et sted?

 

Skriv en kommentar