Derfor skal du skifte til træpillefyr

11jun

Der er mange forskellige måder, man kan vælge at varme sit hus op på. Det kan være, at du lige nu står i en situation, hvor du selv er ved at overveje, hvad du skal vælge? I denne artikel kan du blive lidt klogere på hvilke fordele, der er ved at vælge at varme hjemmet op med et træpillefyr. Så kan det være, at du finder ud af, om det er noget for dig.

Billigere end meget andet

En stor fordel ved at vælge et træpillefyr er, at det er en billigere løsning end mange andre opvarmningsmetoder. Det er klart, at det med tiden f.eks. er billigere at have solceller på taget, men der er anskaffelsesprisen også bare noget helt andet. Hvis du f.eks. kommer fra at opvarme med olie, så kan du virkelig se et stort skift i varmeregningen. Det er dog også vigtigt, at du sørger for, at dit hus er tilstrækkeligt isoleret. Ellers så forsvinder al varmen direkte ud af vinduet, og det er du nok ikke interesseret i.

Det er nemt

Det er også dejlig nemt at have et træpillefyr. Du skal bare sørge for, at du har noget at ”fodre” den med. Du kan f.eks. finde træpiller Stampemøllen, som laver træpiller i super god kvalitet. Det er heller ikke helt ligegyldigt, hvad du bruger til at brænde. Der er nemlig noget, der brænder længere tid end andet. Hvis du vælger træpiller i kvalitet, så kan du dog godt regne med, at det kan brænde i lang tid.

Det er bedre for miljøet

At have et træpillefyr som opvarmningsmetode er også et valg, der gør noget godt for miljøet. Det sviner nemlig ikke særlig meget, når man brænder træ af i forhold til f.eks. olie. Du kan også gøre det endnu bedre for miljøet og din pengepung, hvis du nogle gange kan anskaffe dig træ, der alligevel skal smides ud. Det er ikke sikkert, at det brænder lige så godt, men til gengæld så kan du varme dit hus op ganske gratis.

Skal du have et træpillefyr?

Det kan være, at du nu er blevet klogere på, hvorvidt et træpillefyr er noget for dig. Du kan i hvert fald overveje de ovenstående fordele for at finde svaret. Priserne på træpillefyrer kan være meget forskellige, men du anbefales naturligvis at vælge noget i god kvalitet, for så har du den nok også i længere tid.

Del Indlæg:

Skriv en kommentar