Grøn emballage af træ

19aug

Det er altså ikke alt der kan pakkes i pap-kasser, men med den stigende efterspørgsel på grøn emballage, også fra forbrugerens side, så er lige netop emballage et område der er fokus på. I mange år har det været et mål at man i EU og resten af verden skal blive bedre til at genanvende emballage. Så hvad skal du vælge hvis ikke du kan pakke dine varer ind i pap? Et godt bud på emballage der både er miljøvenligt og kan genbruges er miljøvenligt træemballage.

Bæredygtigt træ

Emballage lavet ud af træ er ikke nødvendigvis bæredygtigt blot af den grund alene, at det er lavet af træ. Men i de sidste mange år er der også kommet fokus på at bruge træ fra bæredygtig produktion. Kig f.eks. efter det internationale miljøcertificeringer FSC og PEFC som sikrer bæredygtigt skovbrug. Derudover handler bæredygtighed også om transport, når du vælger træ fra danske skove så er du med til at mindske transporten, og emballagen bliver på den måde kun mere bæredygtig.

Brug bæredygtig emballage i din markedsføring

Både virksomheder, men også den enkelte forbruger har i dag mere og mere fokus på hvorvidt produkter er bæredygtige eller ej, men det kan være svært at finde rundt på markedet. Derfor kan du med fordel bruge bæredygtig emballage som en del af din markedsføring, og vise dine kunder at der ikke er langt fra ord til handling.

Når du bruger ordet bæredygtigt i din markedsføring skal du huske, at du skal kunne dokumentere hvordan og hvorfor et produkt er bæredygtigt. Når der tales bæredygtighed i dag, handler det ikke kun om de produkter en virksomhed bruger, men også arbejdsprocesser, social bæredygtighed, ansvar overfor medarbejdere, underleverandører og samarbejdspartnere osv. Bæredygtig emballage er altså kun et skridt på vejen til at vælge mere bæredygtigt.

Hvilken type emballage kan du få i træ

Træ er et materiale der er nemt at arbejde med, og du kan derfor få emballage produceret på specialmål, helt efter dine ønsker og behov, derfor er træemballage også helt optimalt hvis du har brug for at emballere varer der ikke har standardmål. Den emballage man typisk ser i træ er f.eks:

 

  • Paller og pallerammer til transport og opbevaring på lager
  • Eksportkasser
  • Krydsfinerkasser
  • Frugt og grøntkasser

 

Alt efter hvilken kvalitet du vælger din emballage i kan det genbruges mange gange, og dermed er det både godt for miljøet og vores fremtid, men også for økonomien.

Del Indlæg:

Skriv en kommentar