I en kold til er der brug for forstærkninger

03feb

Vi kunne vist alle sammen godt bruge en god opkvikker. Vi hænger en smule med hovederne, har ikke lige så meget energi som før, og vi sidder bare derhjemme og surmuler.

Kan du kende bare lidt af det her fra dig selv? er du også begyndt at råbe at fjernsynet, når de fortæller om smittetrykket eller den forlængede nedlukning.

Du er slet ikke den eneste. Men er nedlukning skal ikke fjerne dit humør – det skal vinteren heller ikke. Hvis du vil sidde på terrassen og nyde en varm drik, så kan du gøre det nu – med meget god samvittighed. Du skal bare bruge en terrassevarmer el – så kan du nyde terrassen hele året.

Den kolde og dystre vinter

Det er slet ikke noget nyt, at vinteren kan være kold og ubarmhjertig. Den kan være en dræber både for planterne, men i særdeleshed også for vores humør.

Sådan har det faktisk altid været. Med kulden kommer og de korte dage, mindre sollys, kommer det mindre gode humør også.

Der begynder at pippe nogle vinterdepressioner frem.

Gør noget ved det!

Lad være med at se nedlukningen som noget negativt. Du kan dase rundt i dine underbukser hele dagen. Du kan lave noget lækkert mad, nogle gode drinks og hygger dig indendørs – det er alligevel hundekoldt udenfor. Og hvis du vil være uden for, skal du bare have fat i en terrassevarmer.

Spark lidt liv og optimisme ind i vinteren

Du kunne også invitere familien med ud på din terrasse. De vil nok undre sig en del over, at I skal sidde og på en kold terrasse sådan en vintertid.

Men den friske luft er god for jer. De varme drikke er lækre, hvis du laver den ordentligt. Og en terrassevarmer kan gøre underværker både på varmen, men også på humøret.

Prøv det selv i den lange nedlukning. Du har ikke så meget andet at stille dig til, eller tager jeg fejl?

Del Indlæg:

Skriv en kommentar